Brev til en ven

Åhhhh, du perfekte menneske. Du ved ikke hvor perfekt du er med dine fejl og mangler. Du er blind overfor det - det er vi andre heldigvis ikke. Du vil være så perfekt for alle andre, og sætter gerne dig selv bagerst i køen. En klog kvinde sagde engang: "Du kan ikke tage dig ordentligt af andre, hvis du ikke tager dig ordentligt af dig selv".

Realiser dig selv - opbyg dig selv. Du vil stadig være lige så tæt på vore hjerter når du er nærmere mål. Vi vil til gengæld have en større kærlighed til dig, fordi du så småt lærer at værdsætte dig selv, og se dig selv, som det fantastiske menneske vi andre ser. Vi er ikke i tvivl om at vi er en stor del af dit hjerte - for det viser du så tydeligt. Smerten og afsavnet viser det også tydeligt.

Jeg har fortalt dig gentagende gange at du ikke bør afskrive parforhold, bare fordi du har haft nogle uholdbare stykker. Det er okay at tabe sig selv i tosomheden for en periode. Det vigtige her er, at individerne består - Dette kan et rigtigt parforhold sagtens klare og trives også med. Bibevar dig selv i din rejse. Din rejse er din partner nu, tosomheden og forelskelsen er den der står for døren. Min partner er kampen.

Livet består af mange partnere (ja, i overført og direkte betydning). Det vigtige er, at selvom vi i livet skifter partnere, vil venskaberne kun bestå, hvis de er tæt nok på hjertet, og der er nok plads, forståelse og respekt for individet.




Kommentarer